Despre noi

 CM PULS

 

Centrul Medical PULS 2009,a fost inaugurat in decembrie 2009, și este situat în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, a Universitații de Medicină și Farmacie Târgu Mureș și a celor mai importante unități medicale din oraș.

Cladirea Centrului Medical PULS este formată din demisol, parter și două etaje, cu o suprafaţă de 1000mp.

În prezent la parter funcționează un ambulator de specialitate, compus din 6 cabinete în care oferim urmatoarele servicii medicale: Diabetologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Chirurgie, Ortopedie, Neurologie, Cardiologie, Medicină internă, Echografie, Medicina Muncii, Psihiatrie, Psihilogie-Psihoterapie, ORL, Laborator.

La etajul 1 și 2  funcționează un spital privat cu spitalizare continuă, care cuprinde două săli de operaţii, cinci saloane (în total 22 paturi), fiecare cu dotări corespunzătoare confortului propriu (grup sanitar, monitorizare, televizor, telefon, internet), salon post operator cu 2 paturi mobile, anexe necesare desfăşurării activităţii medicale – chirurgicale, oncologice și lift pentru targă şi personal medical.

Etajul 2 cuprinde și departamentul administrativ, camera de gardă, camera medicilor, camera de studiu și farmacia spitalului.

Demisolul cuprinde două parți, in care funcționează un laborator de imagistică medicală (Computer Tomograf, Ecografie, Mamografie), într-o parte, iar în partea opusă este situată spălătoria proprie a spitalului precum și departamentul tehnic.


Număr investigații și spitalizări efectuate în 2015 în cadrul Centrului Medical Puls:
– investigații paraclinice de imagistică medicală: 4.484
– pacienti consultați în regim  ambulator: 20.981
– cazuri rezolvate în regim de spitalizare de zi: 1074
– cazuri rezolvate în regim de spitalizare continuă:  261